Проектування підприємства громадського харчування вимагає допомоги досвідчених професіоналів - спеціалістів, що впевнено виконують проектування та дотримуються правил і стандарти, що існують в даній категорії.
Види підприємств громадського харчування, які ми проектуємо:
Завдяки широкому досвіду масштаб проекту має невелике значення. Методики сучасного проектування дозволяють покрити завдання високого рівня і створювати проектну документацію для найцікавіших об'єктів.
Грунтуючись на унікальності кожної концепції, ми використовуємо в проектах індивідуальний підхід, що передбачає точне виконання завдання Замовника.
Ми прагнемо поєднувати досвід зі сміливими проектними рішеннями. Щоб створювати економію часу і ефективність, в проектах знадобиться сміливість і точно поставлені проектні завдання. Сміливість може здатися не завжди актуальною в проектуванні і будівництві, але завдяки досвіду вона стає незамінним помічником.
04176 Україна
Київ, Електриків, 26
Пн. - Пт. 8:30 до 17:00
Сб.Нд. - вихідний